Március utolsó hetében kezdődik Ázsiában a NAGY kiállítás immáron 38. alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Motor show Bangkokban, melyen a 170.960 négyzetméterével 30 autómárka 12 motor és 130 különböző kiegészítő kiállító vesz részt az eseményen, köztük 10 új modellt és 3 koncepció is várja a látogatókat.

[Best_Wordpress_Gallery id=”52″ gal_title=”20170401Bangkok38″]

Természetesen a standokon ott voltak a a közkedvelt PickUp-ok, Az Audi megmutatta az R8 új generációját, a BMW igazából a szokásos autókat hozta el. A Ford a szokásos Ranger kinálattal volt jelen, de bemutatta az új Focus 1.5L EcoBoost jelen volt a hétszemélyes Everest is. A valódi sportautók is voltak a luxusautók mellett éppen az Aston Martin jutott eszünkbe ami a Vanquish S premierjét hozta el ide.

 

Antoine Barthes, Nissan

Amikor éppen sétálunk át a pavilon másik végében a Nissan standon keresztül

összefutunk egy régi ismerőssel még Európából pontosabban a kishazánk egyik jeles képviselőjével Antoine Barthes-el aki a Nissan közép kelet európai régió igazgató volt. Barthes „ ide száműzték alelnöknek” mert ugye Európa igen messze van de ez inkább egy fontos kinevezés hiszen ez a régió egy 900 milliós piac! Igen jól olvassák majdnem 1 milliárd ember a célközönség, szóval ez a pozíció igazi presztízs. Akkor visszatérve a Nissanhoz, itt mutatkozott be a Black Edition nem máson mint a Navarrán J!

Akkor most néhány szó a legfőbb konkurensről a Chevrolet Trailblazer a hétüléses verzió és a közkedvelt Colorado de a Chevi kitett magáért mert elhozta Corvette Stingray-t is.

[Best_Wordpress_Gallery id=”53″ gal_title=”20170401Bangkok38″]

Related Post