A Harley-Davidson FXDR a legfontosabb amerikai motorkerékpár-gyártó egyik legújabb motorkerékpár-modellje. Ezzel az új generációs motorral talán sikerül az ügyfélkört fiatalabbá tenni, ezzel a modellel próbál be lépni a piacra, hogy minél több fiatalt érjen el, akik szeretik a jövőbemutató motorkerékpárokat.

A Harley-Davidson FXDR 114-et a Softail járműcsalád alapján tervezték, amelyet olyan tervezési ötletekkel egészítenek ki úgy, hogy fokozza az izgalom erejét vezetés közben.

Sportolaj üzemanyagtartály széles kialakítású fekete motor ami diszkréten narancssárga elemeket tartalmaz. Mondhatnám, hogy ez így ebben a formában túrázásra alkalmatlan hiszen a 16,7 liter üzemanyagtartály, ami bő 200 kilométer távra elegendő kényelmesen ami egy Balaton kört jelent. De valljuk be a fiatalok még nem érettek a túrázásra nekik a kinézet s a városi vagy város környéki villongás elegendő.

Ebben az FXDR-ben a motor Milwaukee-nyolc 114 köbcentiméter, akár 1868 cm3-es, 158 Nm nyomatékteljesítményig amit 3500 fordulat / perc sebességnél adja le. A váltó 6 sebességes és a súlya 289 kilogram.

Related Post