Minoru Amano úr, a Suzuki Motor (Thailand) Co., Ltd. elnöke a 41. Bangkok Nemzetközi Autószalon-rendezvényen elmodta, hogy a COVID-19 világjárvány súlyosan érintette a thaiföldi gazdaság minden iparágát és ágazatát, különös tekintettel az autóiparra, mivel az ágazatban az általános eladások csökkenése tapasztalható. Ez a kiállítás elősegíti a fogyasztói réteg újra bízzon a jövőben, ami viszont elősegíti az autóipar eladásainak felgyorsítását az év második felében.

Autópiacnak teljes értéke az elmúlt 6 hónapban mintegy 40% -kal esett vissza a COVID-19 járvány miatt. Ennek ellenére a Suzuki 11 089 darabot tudott eladni a 2020 első felében. Ez csak 9% -os csökkenést jelent az előző évhez képest.

A legfigyelemreméltóbb a Suzuki CELERIO, névleges tulajdonságokat meghaladó, kompakt autó, amelyben 466 darabot teljesített. Ez figyelemre méltó, 444% -os növekedést jelent a tavalyi évhez képest.

Ebben az évben a Suzuki minden modelljével találkozhat a Bangkok Nemzetközi Autószalon! Az idei év témája a „Vezesd be korlátlanul” című téma. Az összes Suzuki-alkotást olyan tulajdonságokkal és formatervezéssel készítették, amelyek minden életmódhoz illeszkednek és minden járműnek megfizethetőnek kell lennie a mindennapi használatban. Az egyedülálló autóipari innováció bemutatása mellett, amely technológiát szolgáltatott a kiemelkedő vezetési teljesítményért, a Suzuki új technológiák fejlesztésére törekszik az energiatakarékos autók létrehozására és a legjobb szolgáltatási minőség elérésére.

Annak ellenére, hogy a COVID-19 helyzete Thaiföldön enyhül, a Suzuki Motor (Thaiföld) továbbra is nagy jelentőséget tulajdonít annak, hogy a motorkiállítás minden látogatója számára az új feltételeknek megfelelően a legmagasabb szintű egészségbiztonságot biztosítsák.

Az ALL NEW SUZUKI XL7 autóipari innováció, amely tovább bővíti a Suzuki sikerét. SUZUKI XL7 figyelmet fordít a részletekre és a sokoldalú funkcionalitásra. Ez az új keresztirányú modell bonyolultan lett kialakítva, mind a belső, mind a külső szempontból, hogy a vezetési esztétika a legmagasabb szintű legyen.

A külseje vonzó, nappali menetjelző lámpával felszerelt LED-es fényszóróival. A lökhárító ezüst színű, a fekete kerékboltívek és a 16 hüvelykes kéttónusú alumínium ötvözött kerék burkolatok merésznek és titokzatosnak teszik az autót. A tetőszekrényt beépítették, hogy több poggyász és fogaskerék legyen.

A belső terekben sportstílusú konzol található szénszálas mintával és krómcsíkkal. Az LCD képernyő a jármű lényeges információit jeleníti meg.

A 10 hüvelykes érintőképernyő lehetővé teszi azt az élményt, hogy nem matatunk hanem látjuk ami ott van, a multimédia Apple CarPlay vagy az Android Auto csatlakozással rendelkezik.

Az utaskabin tágas és kényelmes, 3 sorra osztva, összesen 7 ülőhellyel. A második sor külön összehajtható 60:40 arányban, és elcsúszhat előre és hátra 240 milliméter távolságra, azaz a hátsó sorba való be- és kijutás könnyedén megtehető. A harmadik vagy a hátsó sor 50:50 arányban összecsukható, így az utasok szabadon dönthetnek arról, hogy miként állíthatják az ülést minden igényéhez.

A karosszéria teljes hossza 4450 milliméter, szélessége 1.775 milliméter, magassága 1.710 milliméter, és magassága 200 milliméter, ez azért fontos az XL7-ben, hogy tiszta látást biztosítson minden irányban a vezetőnek.

Related Post