Milánóban részt vettünk az új Opel Mokka piacra dobásának bemutatóján

Az autót először láthattuk élőben itt Milánóban, és már ezzel együtt meg is rendelhettük az Opel weboldalán, számos előnnyel.

Az autó kompaktabb és kisebb, mint az előző generáció 415 cm hosszú, ami 12,5 cm-rel rövidebbet jelent. Egy hasonlóságot azonban találtunk, mégpedig a csomagtartó kapacitása, amely 350 liter.

Az Opel történetében először az új Mokka elérhető lesz teljesen elektromos kivitelben. Az elektromos motor 136 lóerőt produkál, és a vezetők három vezetési mód közül választhatnak: Normal, Eco és Sport. Benzin- és dízelmotorok is kaphatóak, amelyek teljesítménye 74 kW (100 LE) és 96 kW (130 LE) között változik. A kombinált üzemanyag-fogyasztása: 4,8-3,8 l / 100 km, 111-100 g / km CO2, na ez az amit meg kell nézni élőben egy hosszú teszt alkalmával.

Az autóba ülve megcsodáltuk a Mokka újabb nagyszerű újítását: az új Opel Pure panelt, amely teljesen digitális pilótafülkét kínál. Az Opel Pure Panel felépítése, széles képernyőkkel, a gombok és kezelőszervek sokaságát teszi szükségtelenné. Biztosítja a legújabb digitális technológiákat és a vezető számára a legfontosabb információkat, például az elektromos Opel Mokka akkumulátorában tárolt energia kezelését, bosszantó vizuális ingerek nélkül.

Az új Mokka továbbra is hű az Opel hagyományához, miszerint a magasabb piaci szegmensekből származó innovatív technológiákat a vevők széles köre számára teszi elérhetővé.

A világítási rendszer a legmodernebb technológiákat is kínál, adaptív és így vakításmentes IntelliLux LED® mátrixszal, 14 elemmel, egyedülállóan az Opel Mokka piaci szegmensében.

Az árakat illeti ami a listaára az új Opel Mokka 22 200 euró-tól egészen 34000euró lesz Olaszországban.

 

Related Post