• A londoni Coachmakerek és Coach Harness Makers Worshipful Company elismeri a #LEVC-t az iparnak járó díjjal
  • A nagy múltú rangos díj kiemelkedő hozzájárulást ismer el az autó-és repülőgépiparban
  • A LEVC méltatta a városi levegő minőségének javításához való hozzájárulását, valamint a világszínvonalú

A LEVC-t (London Electric Vehicle Company) a 44. helyezett az „Ipari Díj” címzettnek választotta a The Worshipful Company of Coachmakers and Coach Harness Makers of London.

A Coachmakers ‘Award to Industry elismeri az autóipari és repülőgépipar kiemelkedő hozzájárulását, különös tekintettel a tervezés, a műszaki fejlesztés, az innováció és a kereskedelmi jelentőség terén elért eredményekre. Az elismert díjat 1972 óta évente adják át.

A Coachmakers ‘Award bírái dicsérték a #LEVC elkötelezettségét a levegőminőség javítása iránt a világ városaiban – az elektromos TX Taxi 2018-as bevezetésétől és az új VN5 elektromos kisteherautójától kezdve, valamint a vállalat „word-class” elektromos elismertetésétől.

Joerg Hofmann, a #LEVC vezérigazgatója megjegyezte:

„Megtiszteltetés számunkra, hogy megkapjuk ezt a rangos díjat, amely elismeri a #LEVC mint vezető brit elektromos járműgyártót, és elkötelezettségünket a tiszta, fenntartható haszongépjárművek világszerte történő piacra juttatása iránt. A TX sikerére építve a VN5 még nagyobb lehetőségeket kínál a kibocsátás csökkentésére, és a vállalkozásokat a zöldebb, tisztább flotta megoldások felé tereli. ” 

A 2018-as indulása óta a #LEVC több mint 4500 TX elektromos taxit adott el, megakadályozva 36 000 tonna C02 bejutását a légkörbe, és több mint 21 millió liter üzemanyag megtakarítását. Idén csatlakozik a TX-hez a LEVC új VN5 elektromos kisteherautója, amely még nagyobb pozitív hatással van a környezetre.

A LEVC eCity sorozatú meghosszabbító hajtáslánca, amely mind a TX, mind a VN5 alapját képezi, egy innovatív és egyedülálló #ev technológia, amely napjainkban megfelel a valós haszongépjárművek környezetének, ötvözve a nulla károsanyag-kibocsátási képességet a rugalmas, több mint 300 mérföldes hatótávolsággal. Mindkét modell a LEVC legmodernebb gyártóüzemében épül, Coventry Ansty-ban; az Egyesült Királyság egyetlen dedikált #ev gyára és az egyik legzöldebb a világon.

Sarah Jane Adams-Diffey, a Coachmaker mester, átadta a díjat, és így nyilatkozott:

„A LEVC nagyon méltó díjazott az idén, összevonva az összes elemet, amelyet fel akarunk ismerni. Különösen nagy hatással voltak ránk az innovatív megoldásaik tiszta és fenntartható haszongépjárművek szállítására, amelyek javítják a levegő minőségét Londonban és a világ többi nagyvárosában, valamint az Egyesült Királyságban működő világszínvonalú, valamint a közelmúltban bevezetett VN5 elektromos járművek elismerő tulajdonságúak. Szeretnénk gratulálni a #LEVC csapatának az elért eredményekhez. ”

A TX a világ első, erre a célra gyártott elektromos taxija, a helyet, a kényelmet és a praktikumot, a kis fordulókörrel, illetve az ikonikus londoni „fekete fülke” védjegye. A LEVC eCity technológiáját felhasználva a TX 63 mérföld (101 km) nulla kibocsátású vezetést kínál, és teljes elektromos hajtású hatótávolsága meghaladja az 510 km * -t.

A VN5 ugyanazon az innovatív architektúrán és bevált eCity technológián alapszik, mint a LEVC TX elektromos taxija. Ez a hajtáslánc tiszta elektromos zéró kibocsátási tartományt biztosít, több mint 98 mérföld (98 km), és a takarékosabb sofőr egy 76 mérföldes (122 km) hatótávolságot érhet el tiszta #ev módban, a WLTP városi módszertana szerint *. Ezen túlmenően a VN5 ugyanazt az erős, könnyű ragasztott alumínium monokokk és SMC konstrukciót használja – úgy tervezték, hogy kétszer olyan hosszú ideig tartson, mint a verseny, és mindössze 10,1 méteres osztályvezető fordulási körrel rendelkezik ami a páratlan mozgékonyságot kölcsönöz a forgalmas városi környezetben.

Related Post