A 43. Nemzetközi Autószalon

  • Készüljön fel két nagy teljesítményű új autó fogadására is. BMW X4 M Competition és
    BMW M440i xDrive Coupé extrém teljesítménnyel és élességgel.
  • X család dízelmotor Az új BMW X4 xDrive20d M Sport és
    a BMW X5 xDrive30d M Sport 48 voltos Mild Hybrid technológiával érkezik.
  • Limitált kiadású mini Két modellben, két stílusban kapható. A MINI Electric Collection Edition és a londoni ihletésű MINI Cooper S Hatch 3 ajtós Brick Lane Edition egyedi tetejével.
  • A vadonatúj BMW R 1250 RT a BMW Motorrad kétkerekűjét egy színes robogóval együtt veszi át. BMW C 400 GT és BMW R 18 B

A Nemzetközi Autószalon ismét az autók és motorkerékpárok széles választékával mutatja be azt az elhatározást, hogy az autóipar szintjét a következő szintre emelje. Ez összhangban van az idei rendezvény „Lépj együtt, menj a szíveddel, menj messzire” koncepciójával. amelyet az IMPACT Muang Thong Thaniban rendeznek meg 2022. március 23. és április 3. között .

a BMW számára Tűnjön ki a vadonatúj BMW M440i xDrive Coupéval, a 4- es Coupé zászlóshajójának modelljével, amely új színsort hoz az X családot szerető kalandorok számára . A BMW X4 xDrive20d az M Sport csomagban, valamint a nagy, olyan erős modell, mint a versenyautó. BMW X4 Az M Competition és a BMW X 5 xDrive 30 d M Sport , amely tökéletesen ötvözi a 48 voltos Mild Hybrid technológiát a dízelmotorral.

Ami a MINI-t illeti, teljesen más és egyedi stílust kölcsönöz a két limitált speciális kiadásnak, nevezetesen a Mini Electric Collection Editionnak , egy elektromos autónak, amelyet Mini stílusban is szórakoztató vezetni. Adjon egyedi karaktert a többtónusú gradiens tetővel , amely 40 darabos limitált kiadásban érkezik , és a MINI Cooper S Hatch 3 ajtós Brick Lane Editionnal, amelyet a híres street art koncepciójával terveztek a londoni Brick Lane -en. a thaiföldi ügyfeleknek különleges mennyiségű, 22 autót birtokolhatnak

A BMW Motorrad oldalán egy erős túrakerékpár vezeti a sort. A közelmúltban bemutatott új BMW R 1250 RT . A két kerék mellett megbízható partner minden motoros típushoz. A városi robogóktól, mint a BMW C 400 GT, a klasszikus hosszú távú hátizsákos utazókig úgy néz ki, mint a BMW C 400 GT. BMW R 18 B

Alexander Baraka elnök-vezérigazgató BMW Group Thaiföld Azt mondta: „Miután sok eredményt értünk el a prémium autók szegmensében az évek során. beleértve a tavalyi évet is Amelyek a legmagasabb vevőelégedettségi pontszámot kaptuk az értékesítés és a szolgáltatás terén Ebben az évben is folytatjuk elkötelezettségünket, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb elégedettséget és esztétikát biztosítsuk az út minden lépésében. És továbbra is ragaszkodunk a „választás ereje” vagy a választás hatalmának koncepciójához, mint mindig. Ebben a motorbemutatóban Olyan autókat és motorkerékpárokat mutattunk be, amelyek mindenhol kiemelkedőek. Minden vezetési problémára reagál Legyen szó nagy teljesítményű autóról, gyors, teljes erővel Valamint olyan többcélú járművek, amelyek készen állnak minden útviszonyokra, és teljes értékű, fejlett vezetési technológiával rendelkeznek. Vagy akár egy különlegesen díszített autó limitált szériás stílusban.

Az autószalon számos különleges ajánlata iránt érdeklődő vásárlók sokkal több lehetőséget és kiváltságot talál mindhárom márkától Különösen azoknak a BMW-ügyfeleknek, akik úgy döntenek, hogy autót foglalnak a BMW Financial Services Thailand Freedom Choice programjában, valamint különleges ajándékokat a MINI-rajongóknak, amelyek garantáltan jó szórakozást nyújtanak. Bárhol, bármikor, miközben a BMW Motorrad versenyzői örömmel várják az izgalmas pénzügyi ajánlatokat a „SET ZERO” különleges promóció .

 

A BMW és a MINI legfontosabb eseményei a 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon

Az új
BMW M440i xDrive Coupé

új BMW M440i xDrive Coupé Ez a 4-es sorozatú Coupé család csúcskategóriás sportautója , amely a BMW M mérnöki és művészetét a letisztult és elegáns stílussal ötvözi. Egészen addig, amíg egy nagy teljesítményű járművé nem válik, amely a legnagyobb pontosságot és élességet biztosítja az úton

BMW M440i xDrive Coupé megőrzi jellegzetes coupé stílusát. Az összes többi 4-es sorozathoz hasonlóan az autó eleje is kiemelkedik egy nagy függőleges hűtőrács segítségével. amely amellett, hogy egyedülálló a BMW legendás kupéjában Segít a motor hűtési igényeinek kielégítésében is. Mindkét oldalon BMW Laserlight technológiás fényszórókkal , amelyek automatikus távolsági fény beállító rendszerrel vannak felszerelve. Az ablakok mindkét oldalon A BMW Individual magasfényű Shadow Line szemet gyönyörködtető fekete kereteit a teljesítményt és mozgékonyságot tükröző oldalvonalak tovább erősítik. valamint az M- stílusú kiegészítők teljes készletét . Ezek közé tartozik az M Aerodynamics csomag, az M légterelő, a 19 colos M könnyűfém keréktárcsák duplaküllős stílusban és az M Sport fékek magasfényű piros féknyereggel.

teljesítmény szempontjából Az új BMW M440i xDrive Coupé Teljes teljesítményt biztosít egy 2998 köbcentiméteres 6 hengeres benzinmotorból . BMW TwinPower Turbo technológiával , 285 kW /387 lóerő maximális teljesítményt és 500 Nm maximális nyomatékot biztosít 1900-5000 ford./perc sebességgel . 0 -ról 100 km/h-ra mindössze 4,5 másodperc alatt, végsebessége pedig 250 km /h. Az intelligens összkerékhajtású BMW xDrive az adaptív M felfüggesztéssel, az M Sport differenciálművel és az új BMW M440i xDrive Coupé változtatható sportkormánnyal kombinálva . Gyorsan és gyorsan reagál minden vezérlésre. Maximális sokoldalúságot és pontosságot biztosít. hogy minden útvonalat élvezhess

A BMW elkötelezettsége a tökéletes vezetési élmény biztosítása mellett. Ez az új BMW M440i xDrive Coupé belső kialakításában is megmutatkozik. amely elsősorban a vezetőre összpontosít Az M -stílusú M- stílusú belső teret bőrkormánnyal és M biztonsági övekkel látták el, míg az alumínium Tetragon belső borítás kontrasztban áll a BMW Individual antracitfekete tetődekorációval . elülső konzol panel Kápráztassa el a 12,3 hüvelykes digitális műszercsoport és a 10,25 hüvelykes vezérlőkijelző , amely hozzáférést biztosít a BMW Live Cockpit Professional és a BMW ConnectedDrive rendszerek összes fejlett funkciójához . teljes kapacitással Tartalmazza az okostelefonokkal használható funkciókat És a Harman Kardon térhatású hangrendszer szórakoztatása. Ezenkívül a vezető az útra koncentrálhat anélkül, hogy levenné a tekintetét a nagyobb kijelzőfelülettel rendelkező új BMW Head-Up Display- ről. Akár 70%

új BMW M440i xDrive Coupé Számos fejlett technológiával is rendelkezik. Mind a rendszer, amely segíti az autót az automatikus parkolási Plus modellbe ( Parkolóasszisztens Plus ) , mind a vezetési asszisztens rendszer ( Driving Assistant ) és vezérlőrendszer
automatikus sebesség Stop&Go funkcióval ( aktív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval ) Beleértve a Surround View Camera rendszert, amely magabiztosságot és nyugalmat ad az úton. Az olyan funkciók, mint a Comfort Access és az automatikus csomagtérfedél lehetővé teszik, hogy minden utazás a lehető legkényelmesebben induljon.

új BMW M440i xDrive Coupé A foglalások 2022 második negyedévében indulnak online csatornákon keresztül . 4 szín közül választhat : Aventurin Red ( fekete ‘Vernasca’ bőr belsővel , fekete varrással ), Black Sapphire , M Brooklyn Grey és Mineral White ( ‘Vernasca bőr belsővel). ‘ Fekete Tacora Red varrással)

 

Az új
BMW X4 xDrive20d M Sport 

A BMW X4, a Sport Activity Coupé meghatározója , új frissességgel tér vissza az új BMW X 4 xDrive 20 d M Sportban. Ez javítja az előző modell élességét sokoldalú funkciókkal és díszítéssel.

A BMW X 4 xDrive 20 d M Sport új külsővel rendelkezik, amely minden eddiginél vonzóbb. Az első M- stílusú veserácstól az adaptív LED-es fényszórókig és a BMW Individual High-Gloss Shadow csomagig. Az intenzitást fokozó vonal fekete keretekkel és elülső hűtőrácskal Az autó hátsó része is hasonlóan hűvös, sportos, háromdimenziós LED-es hátsó lámpákkal , amelyek illeszkednek az új lökhárító-kialakításhoz és a széles kipufogócsőhöz. Az új, 20 colos M – stílusú , duplaküllős könnyűfém keréktárcsák növelik az új BMW X 4 xDrive 20 d M Sport agresszivitását .

kabin belső A napfénytetővel minden utazás során légies érzést kelt. anélkül, hogy lazítaná a sportos hangulatot az M dizájnt karbonszálas anyagokkal díszítő felületekkel A sportülésekkel és a BMW Head-Up Display rendszerrel , a BMW Live Cockpit Professional rendszer pedig a különféle rendszerek utazás közbeni használatának kényelmét kínálja.

Az új BMW X 4 xDrive 20 d M Sport Továbbra is tele van teljesítménnyel a 4 hengeres, 1995 köbcentiméteres dízelmotorral , a BMW TwinPower Turbo technológiával, mint mindig, 140 kW / 190 lóerő maximális teljesítményt és 400 Nm maximális nyomatékot biztosítva. 1750 – 2500 ford./perc sebességgel, 8 sebességes Steptronic sebességváltóval kombinálva , készen arra, hogy az autót 8,0 másodperc alatt 100 kilométer/órás sebességre szárnyaljon , és 213 kilométer/órás maximális sebességet érjen el.

Az új BMW X 4 xDrive 20 d M Sport Jelenleg 5 színben , 5 stílusban kapható : alpesi fehér, fekete zafír , brooklyni szürke ( tacora piros belső ), fitonkék és piemont vörös ( színes varrással ellátott belső). fekete )

 

Az új
BMW X4 M Competition

Azoknak a sofőröknek, akik kiemelkedő erőre vágynak a következő szintre Biztos lehet benne, hogy le fog nyűgözni az új BMW X4 M Competition extrém teljesítménye, amely az előző X4 M -nél nagyobb teljesítménnyel lett megnövelve a Competition csomaggal, amely az M TwinPower Turbo 6 hengeres lökettérfogatú benzinmotorral van felszerelve. 2993 cc. Akár 375 kW / 510 LE teljesítményt ad le, miközben 0 -ról 100 km/h-ra gyorsul. Mindössze 4,0 másodperc alatt megtehető . Az új BMW X4 M Competition extrém teljesítménye a BMW M3 és M4 versenydinamikája mögött meghúzódó innovációk fúziójának eredménye . Például: Könnyű főtengely a nyomaték és a teljesítmény jobb átviteléhez a motor körül. és egy motorhűtő rendszert, amelyet a versenypályán teszteltek

M xDrive összkerékhajtási rendszer adja az új BMW X4 M Competitiont nagy rugalmasság A négy kerékre való erőátvitel előnyeinek ötvözésével az autó jobban tapad az úton Az M xDrive a dinamikus menetstabilizáló rendszerrel együttműködve csak akkor továbbítja a nyomatékot az első tengelyre, ha a teljes erőt a hátsó kerekekre irányítják . A Drivelogic technológiás 8-fokozatú M Steptronic sebességváltón , míg a nagy teljesítményű BMW M összetett fékrendszeren keresztül rendszer magabiztosan lassítja és leállítja az autót. és sötét megjelenést kölcsönöz a koromfekete féknyergekkel

új BMW X4 M Competition megjelenése. Tele sportossággal, nem különbözik az autó teljesítményétől. Sportkupé ihlette formával. A nagyméretű veserácsot a BMW Individual High-Gloss Shadow Line Extended Contents csomag egészíti ki , míg a LED-es fényszórók laposabbak az előző modellnél. A BMW M Light Shadow Line fekete díszfényszórókkal fokozzák az intenzitást, míg az autó hátsó része a hátsó lökhárító rendszámánál trapéz alakú kialakítással tűnik ki. 2 pár 4 db fekete króm kipufogócsővel A diffúzor mindkét oldalára szerelve. Megfelel a 21 colos M könnyűfém keréktárcsák fekete tónusának agresszivitásának a dupla küllős kivitelben, váltakozó színekkel.

BMW X4 M Competition sportos belső terét tartja fenn M bőr sportülésekkel, M biztonsági övekkel és szénszálas belső felületekkel. Panoráma üvegtetővel A BMW Live Cockpit Professional rendszer számos funkciója mellett az X4 M Competition ezen verziója a Driving Assistant Professional változattal is fel van szerelve , amely még nagyobb kényelmet nyújt a sebességtartó automatikán keresztül. Stop & Go funkcióval ( Aktív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval ) Ezenkívül a vezető távolról is elérheti a jármű egyes funkcióit a BMW Display Key segítségével.

 

Az új
BMW X5 xDrive30d M Sport

Az új BMW X 5 xDrive 30 d M Sport családi autó A legújabb sportjármű dízelmotorral. Még mindig híres vezetési stílusáról, amely tele van agilis teljesítménnyel. minden pillanatban sokoldalú hasznossággal együtt De emellett minden eddiginél nagyobb teljesítményt, gazdaságosságot és pontosságot is emel az úton.

BMW X 5 xDrive 30 d M Sport Thaiföldön először a BMW X 5 enyhe hibrid technológiával készül 48 voltos akkumulátorral , ami 8 kilométerrel növeli a teljesítményt . Watt / 11 LE induláskor és gyorsulás Privát 6 hengeres dízelmotor, 2993 cc. A BMW TwinPower Turbo technológiával erősebb, mint korábban, 210 kW /286 lóerős maximális teljesítménnyel és 650 Nm maximális forgatónyomatékkal 1500-2500 /perc fordulatszámon, így gyorsabbá válik a 0- ról 100 kilométer/órára való gyorsulás . Már csak 6,1 másodperc van hátra , míg a végsebesség enyhén 235 km/h-ra nőtt.

A nagyobb teljesítmény mellett Az új BMW X 5 xDrive 30 d M Sport Ezenkívül a dízelmotorokat minden eddiginél környezetbarátabbá teszi az AdBlue használatával , amely egy speciális anyag, amely csökkenti a kipufogógázokban a nitrogén-oxidok mennyiségét. kémiai reakcióval az anyagot nitrogénné és vízzé bontják amelyek nem károsak a környezetre

Az új BMW X 5 xDrive 30 d M Sport Az M Aerodynamics csomag M High-Gloss Shadow Line- nal és M Roof Rails High-Gloss Shadow Line-nal most még elegánsabb : alumínium Tetragon burkolat , M antracit belső mennyezet és M Sport bőr kormánykerék . 4 zónás automata légkondicionáló rendszerrel , napfénytetővel és Harman Kardon térhangzó rendszerrel

Az új BMW X 5 xDrive 30 d M Sport Arctic Grey Brilliant Effect, Phyton Blue ( perforált fekete „Vernasca” bőr belső ), fekete zafír és ásványi fehér ( perforált „Vernasca” barna bőrbelső ) színekben kapható .

 

Mini Electric Collection Edition Multitone tetővel
Miután a közelmúltban megjelent a thaiföldi MINI-rajongók szemében, az új Mini Electric Collection Edition megjelent, hogy bepillantást engedjen a MINI-rajongóknak, és úgy döntött, hogy folyamatosan birtokba veszi az autószalont. Thaiföldön Ebből a különleges kiadásból csak 40 darab érhető el.

Mini Electric Collection Edition valóban egyedi. A Multitone Roof többtónusú színvilágát a MINI új festési technikáival hozták létre az Egyesült Királyság oxfordi gyárában. A tető első színe Pearly Blue- ra van festve , ezt követi elöl egy mély San Marino-kék , hátul pedig Jet-fekete , amely szemet gyönyörködtető gradációt hoz létre.Ez kis mértékben eltér a gyártási folyamat festési folyamatától. Ezért ez az egyedi identitás eredete, ami ennek a különleges mininek minden autójában egyedi.

Ami a vezetést illeti, a MINI Electric Collection Edition továbbra is egy szórakoztató vezetésű elektromos autó, amelyet a MINI rajongói mindig is szeretettel fogadtak. környezetszennyezésmentes elektromos motorral Maximális teljesítménye 135 kW / 184 lóerő, maximális forgatónyomatéka pedig 270 Nm, 7,3 másodperc alatt gyorsul 0 -ról 100 km/h-ra . Lehetővé teszi a vezetők és utasok számára, hogy stílusosan elmerüljenek minden utazásban olyan különleges funkciókkal, mint a mini Visual Boost rádió, a mini Yours belső felület, a Harman Kardon 12 hangszórós rendszere és még sok más.

40 darab Mini Electric Collection Edition limitált kiadás érhető el. Island Blue és Rooftop Grey színekben kapható .

mini Cooper s Új
3 ajtós nyílás, Brick Lane Edition

Brick Lane Edition új utcai megjelenésével hűvös, mint senki más, amelyet a street art koncepciója ihletett. A londoni Brick Lane -en ez a különleges mini csak Thaiföldön kapható 22 egységért.

Ennél a Brick Lane Editionnál a standard MINI Cooper S Hatch 3 ajtós utcai motívumokkal, például csíkokkal a motorháztetőn és az autó oldalain egészül ki . Az ötlet a
valódi Brick Lane-t szegélyező téglaépületekből származik , kontrasztban a sötét San Marino-kék tetővel és a fekete légterelővel. Ezt a csíkot sok más helyen is használták design elemként. A modell adattábláján az oldalakon és a küszöbökön jól láthatóan gravírozott „Brick Lane”, „B” a C-oszlopokon, Piano Black belső felületek és exkluzív kiegészítők, például padlószőnyegek és kulcstartók. autó

Természetesen az új MINI Cooper S Hatch 3 Door Brick Lane Edition továbbra is ugyanolyan szórakoztató és fürge az utakon, mint valaha. 1998 köbcentis 4 hengeres benzinmotorral . Ez 141 kW / 192 LE maximális teljesítményt ad , 6,7 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/h-ra , 7 sebességes Steptronic duplakuplungos sebességváltóval, adaptív felfüggesztéssel és számos vezetőtámogató rendszerrel. Ezért biztos lehet benne, hogy ez a különleges mini mind a sebesség, mind a stílus tekintetében hatalmas erő.

mostantól 22 új MINI Cooper S Hatch 3 ajtós Brick Lane Edition közül választhatnak, amelyek fehér ezüst és moonwalk szürke színben kaphatók .

Motorkerékpár kiemeli a BMW Motorrad a 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon

új BMW R 1250 RT.

Az új BMW R 1250 RT, egy erőteljes motorteljesítményű túrakerékpár, amely
tökéletesen kombinálható a hosszú távú kényelemmel. készen áll arra, hogy lenyűgöző élményt teremtsen a motorosok számára minden útvonalon A legendás BMW Motorrad boxermotorral érkezik, elektronikus üzemanyag-befecskendező rendszerrel. Háromutas, zárt hurkú kipufogógáz-tisztító rendszerrel,
készen áll a teljes nyomaték leadására Míg a BMW ShiftCam új, változó szelepvezérlési technológiát telepítették a motorba. Kimagasló hatékonysággal és csökkentett környezetterheléssel is megerősíti.

új BMW R 1250 RT. Egy 1254 köbcentiméteres lég-folyadékhűtéses, 2 hengeres boxermotor hajtja, amelyet továbbfejlesztettek, hogy teljes hatékonysággal biztosítsa a teljesítményt és a nyomatékot. Alacsony sebességnél is simán tud csúszkálni. 100 kW / 136 lóerő maximális teljesítményt ad le 7 750 ford./perc fordulatszámon és 143 maximális nyomatékot Nm 6 250 ford./percnél Az új boxermotor kipufogórendszerrel is rendelkezik, amely kevesebb károsanyag-kibocsátást eredményez. és üzemanyagot takarít meg A motor teljesítményét kiegészíti a BMW ShiftCam technológiával , amely javítja a vezérműtengely és a motor időzítésének egyensúlyát, ráadásul a vezérműtengelyt úgy módosították, hogy a hagyományos sebességváltó lánc helyett fogazott lánc hajtsa. Ami az új kettős befecskendező- és kipufogórendszert illeti. Az Euro 5 szabvány szerint tanúsított , amely az üzemanyag-hatékonyságra és a levegőbe történő károsanyag-kibocsátás csökkentésére összpontosít.

A BMW R 1250 RT vezetési módok széles skáláját kínálja a motorosok különböző igényeihez. Egy vadonatúj „Eco” üzemmóddal rendelkezik , amely minden eddiginél hatékonyabban használja fel az üzemanyagot, beleértve a Rain , Road és Riding Modes Pro üzemmódot, amely Pro vezetési módokkal, Dynamic, Dynamic Pro és Hill Start Assist . Pro) Növelje a magabiztosságot a Dynamic Traction Control és a Full Integral ABS Pro segítségével , amely hatékonyan működik együtt a dinamikus fékvezérléssel (DBC), a hátsó kerék csúszásgátlóval ( MSR) és az elektronikusan vezérelt felfüggesztéssel vagy a dinamikus ESA-val. Ezenkívül az új
BMW R Az 1250 RT kényelmesebb vezetési élményt kínál a dinamikus sebességtartó automatika ( DCC) és az aktív sebességtartó automatika (ACC) segítségével , amely segít az állandó sebesség fenntartásában. és automatikusan megtartja a távolságot az elöl haladó autótól

Az új BMW R 1250 RT dizájnja továbbra is kiemeli a túrakerékpár ikonikus elemeit. Kiemelkedő az adaptív irányjelzős LED-es fényszórókkal , állítsa be az irányt a fordulási szögnek megfelelően. A legmodernebb szórakoztató rendszer 10,25 hüvelykes színes TFT- képernyővel, amely teljes mértékben megjeleníti a navigációs rendszert. készen áll az okostelefonnal való csatlakozásra és egy telefonrekesz, amely megakadályozza a vízpermetet A beépített hűtőventilátornak és az USB- portnak köszönhetően a járművezetők minden utazást élvezhetnek az Audio System 2.0 hangrendszerrel , amely még magával ragadó szórakozást biztosít.

BMW R 1250 RT három színben kapható: Triple Black , Racing Blue Metallic és Option 719 White . A Talic kontrasztot alkot a matt fehér alumínium kerekekkel , arany féknyergekkel. és a többi fekete elem tökéletesen Alapfelszereltségként az Option 719 tartozékai vannak, beleértve a prémium ezüstszínű motorburkolatot. Az ülőpárnák barna színűek. Tele trükkökkel, mintákkal és finom varrásokkal. Az Option 719 készlet klasszikus eleganciáját tükrözi .

 

 

BMW C 400 GT

BMW A C 400 GT egy közepes méretű robogó, amely bármilyen alkalomra készen áll arra, hogy a motorosok tökéletes kétkerekűje legyen.

Kiemelkedő teljesítmény és dizájn A túramotorok szellemisége inspirálja a thaiföldi versenyzőket, hogy izguljanak és élvezzék az utat.

A BMW C 400 GT motor. 1 henger vízhűtő rendszerrel Maximális teljesítmény 25 kW / 34 LE nál nél 7 , 5 0 0 1/perc fordulatszám és 35 Nm maximális nyomaték 6000 ford./percnél Ez a motor a CVT sebességváltóval és a hátsó kerékfelfüggesztéssel együtt működik, amelyek az innovációt kombinálva csökkentik a vibrációt és növelik a vezetési kényelmet Az EU 5 károsanyag-kibocsátási tanúsítvánnyal rendelkező BMW C 400 GT pedig minden kanyarban egy szórakoztató robogó.

folyékonyságának fokozására BMW A C 400 GT esetében ez a motor az E-gáz- vagy elektronikus fojtószelep- rendszerrel együtt működik . új fejlesztésű elektronikus szeleppel és motorvezérlő rendszerrel Míg a különböző elemek változásai Amióta a kipufogórendszer hatékonysága javult. A motor vezérlőrendszerének beállításához üres fokozatban. Azt is lehetővé teszi, hogy ez az új robogó minden mozdulatnál gyorsan reagáljon. és sima futás Sima fokozatban simább. Miközben a centrifugális tengelykapcsoló-rendszer új rugókészlete is segíti a gép simább működését.

Egy másik jelentős technikai változás Az új BMW C 400 GT az automatikus menetstabilizáló (ASC) továbbfejlesztése , amely szükség esetén automatikusan beállítja magát, például gumiabroncscserekor, mint az eredeti verzióban Ezért egyértelműen érezhető, hogy a válasz gyorsabb. kényelmesebb a vezetés Ami a fékrendszert illeti, új féknyergekkel érkezik, amelyek az első kerekek kettős tárcsás fékrendszerének pontosabb működését segítik elő. Érezze tisztábban a fékezőerő ritmusát. És állítsa be jobbra a dugattyús tárcsafékek mozgását

A csomagtér az ülés alatt található , amelyet újraterveztek, hogy kényelmesebb legyen, mint valaha. A 12 voltos tápcsatlakozó mellett az elülső tárolórekesz is jár Van egy USB töltőaljzat is ( 31 literes csomagtér , Flexcase esetén 45 literre bővíthető ) .

 

BMW R 18 B

A BMW R 18 B tökéletesen ötvözi az eleganciát és a stílust. A „ Big Boxer ” motor teljes erejével együtt a klasszikus alváz szívében. a BMW Motorrad hosszú története ihlette.

Teljes értékű motoros zsákolóként A BMW R 18 B egyszerű, áramvonalas megjelenésű, és nélkülözhetetlen a táskások számára. Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a fényszóró burkolatához. Funkcionális és tervezési alkatrészek, mint például a kétrétegű acélszerkezet 24 literes vízcsepp alakú üzemanyagtartály nyitott tengely a színezés játékosságával dupla vonalmintában Mindegyik a népszerű túra- és cruiser motorkerékpárok egyedi jellemzőit tükrözi. És egy oldalsó lengőkaros rendszerrel és egy konzolos teherhordó gerendával A legendás motorkerékpár, például a BMW R 5 erős karosszériája ezért kiválóan átkerült napjainkba.

R 18 B középpontjában az úgynevezett ” Big Boxer ” kéthengeres boxermotor áll , amely a legerősebb soros kéthengeres motor a piacon. Általános 1802 köbcentiméteres űrtartalommal, A maximális teljesítmény 67 kW (91 lóerő ) 4 , 750 ford./percnél , 158 Nm nyomatékot ad le 3000 ford./percnél, a motor teljesítményével és hangjával együtt.

R 18 B alváza kétrétegű acélszerkezet. A főtengellyel az alkatrészeket acéllemezekből öntik. A magas minőségi gyártási szabványok és a részletekre való aprólékos odafigyelés is jellemzi. míg a teleszkópos felfüggesztési rendszer A közvetlenül a konzolos gerendára szerelt lengőkarral együttműködve a rugó húzó- és nyomóbeállításai állíthatók. A legfinomabb könnyűfém anyagokból öntött kerekek pontos vezérléséhez. Készen áll a kényelmes utazásra. A hátsó tehergerenda a viszkozitás beállításához állítható, és automatikus terheléskompenzáló rendszerrel rendelkezik, hogy reagáljon a kiváló vezetésre.A fékrendszer kettős tárcsafékek formájában érkezik az első kerekeken. és egyetlen tárcsafék a hátsó keréken. 4 dugattyús fix féknyergekkel és BMW Motorrad ABS-sel együtt működik.

A BMW R 18 B teljes körű alapfelszereltséggel rendelkezik, mint például a DCC elektronikus hajtásvezérlő rendszer. (Dynamic Cruise Control) és Active Cruise Control (ACC) analóg műszerekkel. 4 kerek számlap és 10,25 hüvelykes színes TFT kijelző A „BERLIN BUILT” felirat tökéletesen klasszikus megjelenést kölcsönöz a BMW R 18 B-nek . A színes TFT kijelző is jól olvasható. A BMW Connected App segítségével okostelefonhoz is csatlakoztatható , így kényelmesebbé válik a használat és a teljes vezetési információ megjelenítése. Ezen kívül az autóhoz egy Marshall Gold Series Stage 1 audiorendszer is tartozik , amely 2 hangszóróból és 2 mélynyomóból áll.

Related Post