A Suzuki minden modelljével bevonul az Autószalonra; Az új Two Tone SUZUKI XL7 bemutatása közben; Rengeteg ajánlat minden modellhez, PLUSZ!! Különleges akció, amely segíti a 10 hónapos részlet kedvezményt CSAK ezen a rendezvényen!

Minoru Amano úr, a Suzuki Motor (Thaiföld) elnöke kijelentette, hogy a 2022. évi 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalon, amelyet 2022. március 23. és április 3. között az Impact Muang Thong Thani Challenger Halls 1-3. Thaiföld egyik legfontosabb járműkiállítása. Az ilyen események kulcsszerepet játszottak abban, hogy ösztönözzék a thai autóipart, hogy visszatérjen a pályára, miután az ipart különböző tényezők befolyásolták. Az idei évre a Suzuki is úgy tervezte, hogy részt vesz az eseményen az összes modelljének bemutatásával, miközben fenntartja azt az elkötelezettségét, hogy a legjobb minőségű termékeket mutassa be minden életstílusú thaiföldi vásárlónak.

A 43. Nemzetközi Bangkoki Autószalon témája az „EXPAND YOUR BUNDERIES”, amelynek fő kommunikációja az, hogy a fogyasztóknak lehetőséget biztosítsunk a Suzuki márka sokszínűségének megtapasztalására. A Suzuki biztos abban, hogy kiváló minőségű és megfizethető autóival és termékeivel minden vásárlói csoport igényeit kielégíti. Ez összhangban van a jelenlegi helyzettel is, ahol az emberek nagy csoportját továbbra is folyamatosan érinti a folyamatban lévő Covid-19 világjárvány, amely életmódváltásra késztette őket. Sok ügyfél most az utazás révén új és izgalmas módon szeretné megtapasztalni az életet. Erre válaszul a Suzuki kibővítette erőfeszítéseit, hogy működési terveit a különböző ágazatokban a fogyasztók változó igényeihez igazítsa.

A rendezvényen ismét a Suzuki összes modellje bemutatásra kerül, bár a csúcspont ezúttal a 7 üléses Suzuki XL7 Multi-Dynamic Crossover, a Suzuki híres családi autójának új megjelenése lesz, amely mostantól két- tónusú szín, hogy vonzza azokat, akik valami újat keresnek.

Minoru úr megjegyezte továbbá, hogy bár az autóipari piac az elmúlt évben némi küzdelmet mutatott, a Suzuki 2021-ben még így is 22 378 darabos eladást tudott elérni. Ez annak köszönhető, hogy a Suzuki fő stratégiája a tökéletes termékek bemutatására irányult. a megfelelő vásárlói kört, ahol könnyedén a Suzuki jármű tulajdonosává válhatnak, ami tovább segíti a sofőrök biztonságát és boldogságát. Ez is tükrözi a Suzuki azon törekvését, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa a fogyasztóknak az új életforma idején. Minoru úr hangsúlyozta, hogy a javuló helyzet és a 2022. évi 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalon hangulata miatt a Suzuki szilárdan hisz abban, hogy csak az eseményen akár 2400 darab járműfoglalást is tud generálni, ami segíthet a vállalatnak elérni a teljes értékesítésre vonatkozó célját. év végére 30 000 darab.

Mr. Wallop Treererkngam, a Suzuki Motor (Thaiföld) értékesítési és marketing igazgatója eközben arról tájékoztatott, hogy az autószalon látogatói közelről megtapasztalhatják a Suzuki csúcspontját, a hétüléses Suzuki XL7 Multi-Dynamic Crossovert. . Ez a közönség kedvenc családi autója nemrég nyerte el a Legjobb 1500 köbcentis alatti benzinmotoros SUV díjat a Grand Prix International Plc. által szervezett Év Autója 2022 díjátadón. A SUZUKI XL7 új stílusú kéttónusú színben érkezik – a karosszéria színével kontrasztos fekete felsővel. A fekete oldalsó tükrök tovább adják a sportautó-érzést, az első fekete-króm hűtőrács pedig még merészebbet. Ez kéz a kézben jár a LED fényszórókkal, amelyek képesek csökkenteni a halvány lámpák fényerejét. A modell nappali menetlámpával és ködlámpával is fel van szerelve. A lökhárítókat körös-körül ezüst csíkok díszítik, míg a LED-es hátsó lámpákat vízszintesre tervezték. A fekete kerékíveken több merészség tapasztalható, a 16 colos kerekekhez pedig kéttónusú alumíniumötvözet burkolat érkezik. A járműbe tetőcsomagtartókat is felszerelnek, hogy több tárhelyet biztosítsanak a tulajdonosoknak. A modell ára mindössze 789 000 bahtnál kezdődik.

A többcélú kisteherautó, amelyet senkinek sem szabad kihagynia, a Suzuki Carry. Kizárólag erre az eseményre a modellt „Motor Home”-vá alakítják át, ami a Thaiföldön fokozatosan növekvő lakóautó-piacon trendi trend. A világjárvány kezdete óta a legtöbben lakóautó építése mellett döntöttek, hogy utazhassanak és biztonságban legyenek, vagy alkalmazkodjanak az új életmódhoz, vagyis hogy „bárhonnan dolgozhassanak”. Ugyanakkor egyre több fogyasztó érdeklődik a Food Truck üzlet indítása iránt, ami a Suzuki Carry-t tökéletes választássá teszi otthoni és munkahelyi használatra.

A Suzuki Carry mérete tökéletes a módosításhoz: karosszéria hossza 4195 mm, szélessége 1765 mm, magassága 1910 mm. A modellhez horganyzott acélból készült síkágy tartozik, amely segít megelőzni az eróziót és csökkenti az elhasználódást. A síkágy szélessége 1670 mm. 2450 mm. hosszában. Három oldalról nyitható, így a be- és kicsomagolás egyszerű feladat és kényelmes a sokoldalú használathoz. A síkágy legnagyobb teherbírása 945 kg. és az árazás mindössze 385 000 bahtnál kezdődik.

A rendezvényen a népszerű SUZUKI SWIFT is látható lesz. A modell folyamatos csúcsértékesítést produkált a Suzuki számára egyedi tervezésének és HEARTECT platformjának, a Suzuki licenccel rendelkező technológiájának köszönhetően, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy segítsen csökkenteni a jármű tömegét, miközben megőrzi erejét és növeli az üzemanyag-megtakarítást. A DUALJET 1,2 literes K12M motor emellett alacsony környezetszennyezést és magas üzemanyag-takarékosságot biztosít. Ennek a modellnek az ára mindössze 557 000 bahtnál kezdődik. És erre az eseményre a modellt kifejezetten úgy alakították ki, hogy elkápráztassák azokat, akik saját stílusukat és egyediségüket keresik.

Mind a kialakításban, mind a teljesítményben tökéletes autó, a SUZUKI CIAZ egy másik modell, amely a legmegfelelőbb választás azoknak a vezetőknek, akik értékes járműre és egyszerű karbantartásra vágynak. A jelenlegi járványhelyzetnek megfelelő árazás mellett a SUZUKI CIAZ még tovább erősítette a Suzuki ökoautó-szektorát. Ennek a modellnek az ára mindössze 523 000 bahtnál kezdődik.

A rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkező kompakt autó, a Suzuki Celerio szintén kedvező fogadtatásra talált a fogyasztók körében. Az elmúlt év során a modell jól teljesített az eladások terén, a névből is kiderül, hogy „tulajdonságai minden képzeletet felülmúlnak”. Az autó vezetési teljesítménye kiváló, 20 km/liter üzemanyag-fogyasztás mellett, míg a mindössze 328 000 baht-tól kezdődő árazás, az 1999 baht/hótól kezdődő speciális kamatokkal és törlesztőrészletekkel több vezetőt vonzott a modellhez.

A hétüléses SUZUKI ERTIGA premierje óta a nagyközönség is nagy szeretettel üdvözölte, különösen a tökéletes családi járművet kereső vezetők körében. Ennek a modellnek az ára 659 000 baht-tól kezdődik.

Wallop úr hozzátette, hogy a közelgő Bangkoki Nemzetközi Autószalonon a Suzuki egy különleges kampányt – a „SUZUKI SUPER SURPRISE DAL”-t – tart, ahol a vásárlók különféle korlátozott ajánlatokat kapnak a standon. Ez magában foglalja a 120 nap ingyenes vezetést és a havi 4000 baht kedvezményt részletekben, valamint az ingyenes benzines készpénzes kártyát 3000 fürdőben.

Ami a többi modellt illeti, az opciók között szerepel az autótartozékok árengedménye 50 000 baht-ig vagy egy speciális 0%-os kamat 48 hónapig. Eközben az eco cars vonal törlesztőrészlete 1999 baht-tól kezdődik, 1 évre ingyenes első osztályú biztosítással és 3 évig ingyenes 24 órás segélyszolgálattal. További információért forduljon a Suzuki standhoz a 43. Bangkoki Nemzetközi Autószalonon, vagy keresse fel a Suzuki bármelyik bemutatótermét országszerte.

Related Post