Tudjuk értjük Olaszország, de magyarországon info =0 🙂

– Az EICMA közönségének elkápráztatása után a GSX-8S, a V-Strom 800DE és a V-Strom 1050DE olyan road show-t adnak életre, amely az ország nagy részét érinti.
– A három kerékpár országos premieren kerül bemutatásra a Suzuki márkakereskedésekben, és minden rajongó testközelből megfigyelheti őket, és nyeregbe ülhet.

A Suzuki 2023-as újdonságai az EICMA, a tavaly november 10. és 13. között Milánóban megrendezett Nemzetközi Kétkerék-kiállítás királynői voltak. A közönség tolongott a Hamamatsu standon, hogy megcsodálhassa a V-Strom 800DE-t és a GSX-8S-t, amelyeket a milánói eseményen világelőzetesben mutattak be, valamint a V-Strom 1050DE-t, amely októberi debütálása után először Olaszországban jelent meg. a kölni Intermotban.

A három új modell készen áll arra, hogy megcsodálják a Première Show alatt. Az utazó rendezvényen a kerékpárok lesznek a főszereplők exkluzív estéken, amelyekre a Suzuki márkakereskedésekben kerül sor (lásd dátum/kereskedői naptár). Az első találkozót november 22- re tervezik Lombardiában, a comói Conti Moto bemutatótermében, míg az utolsó 2023. február 9-én lesz Piemontban, a Gian Motoban, Albában, Cuneo tartományban. A Première Show több mint negyven szakaszra oszlik, és összesen tizenhárom régiót érint, Olaszországot északtól délig, és érinti a nagyobb szigeteket, Szardíniát és Szicíliát is.
Az összes Première Show esemény hétköznaponként kerül megrendezésre, és a Suzuki személyzete elmagyarázza az új modellek jellemzőit, és készséggel válaszol minden kérdésre.
Egy szép Suzuki kütyü minden résztvevőt ajándékba kap.

A Suzuki 2023-as hírei egy pillantással

GSX-8S
A GSX-8S egy utcai harcos, amelyet egy új platform alapján fejlesztettek ki, részben a V-Strom 800DE-vel közösen. Motorja egy új, 776 köbcentis párhuzamos iker, 270°-os főtengellyel és a Suzuki szabadalmaztatott Cross Balancer rendszerével a rezgések csökkentése érdekében. A maximális teljesítmény és nyomaték 83 LE és 78 Nm nagyságrendű, zökkenőmentes szállítással és ragyogó haladással. A minimalista karosszéria, az egymásra rakott LED-fényszóróval és a 14 literes üzemanyagtartállyal előredőltnek tűnik, és szabaddá teszi a cső alakú acélvázat és a rácsos nyeregcsövet. Az alumínium lengőkarral feltűnő alváz méretei a kategória átlagánál bőkezűbbek, tengelytávja 1465 mm, mindez a tágasság és a kormányzási precizitás előnyére szolgál. A nyereg 810 mm-es magasságban van elhelyezve, és lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a kényelmes pozíciót, valamint hogy a lábát szilárdan a talajra helyezze. Saját tömege 202 kg. A Suzuki GSX-8S gazdag technológiai felszereltséggel rendelkezik, amely különféle fejlett elektronikus eszközöket tartalmaz, amelyeket a Suzuki Intelligent Ride System integrált módon kezel. Olyan rendszerek, mint a Suzuki Drive Mode Selector – „Scegliiltiro” három vezetési móddal, a Suzuki Traction Control System – „Aprisereno”, amely három szinten állítható és deaktiválható, a ride-by-wire gázpedál, a „ Gyorsváltó ” – Kétirányú Quick Shift rendszer és a Suzuki Easy Start rendszer, valamint a „Partifacile” – Low RPM Assist eszközök.

A Suzuki GSX-8S színes TFT LCD multifunkciós kijelzővel van felszerelve, és jövő tavasztól lesz elérhető három színben: Sydney Blue, Oslo White és Dubai Black.

V-STROM 800DE
A V-Strom 800DE ugyanazon mechanika köré született, mint a GSX-8S-nél, és szerepel az árlistában a V-Strom 650 és 1050 mellett, ezért ez a modell egy szempillantással bővíti a Hamamatsu Sport Enduro Tourer kínálatát. off-road . Műszaki lapján kiemelkedik a teljesen állítható Hitachi Astemo (Showa) hosszú löketű felfüggesztés és a küllős kerekek, az első 21″ és a hátsó 17″. A fent említett kéthengeres motor egy hangolt specifikációt vesz fel, ami elhagyja a A 78 Nm-es nyomatékcsúcs változatlan, és a maximális teljesítményt 84,3 LE-re emeli. Az elektronika is dedikált, a Suzuki kipörgésgátló rendszerrel – „Aprisereno”, amely további G (Gravel) funkciót kínál. Ebben az esetben az ABS beavatkozási küszöbe két szinten állítható, és a hátsó keréken deaktiválható terepvezetéshez.
A V-Strom 800DE utazási elhivatottságát a három pozícióba állítható szélvédő és a nagyvonalú nyereg megerősíti. Ez tökéletes háromszögelést hoz létre a nagyméretű gumibevonatú pedálokkal és a változtatható szelvényű kormánnyal, amelyen túl egy multifunkcionális TFT LCD színes kijelzővel ellátott műszer is található.
A Suzuki V-Strom 800 DE három színben kapható – Petra Yellow, Berlin Grey és Dubai Black -, és olyan felszerelésekkel rendelkezik, mint a csomagtartó, a kézvédők, a hűtőrács védőrácsa és a motor védelmére szolgáló motorvédő.

V-STROM 1050DE
A Premier Show harmadik főszereplője a V-Strom 1050DE, amely tovább szélesíti a jól ismert V-Strom 1050XT látókörét, és egy hiteles világjáró karakterét mutatja be. A könnyű és masszív alumíniumvázból és a 107 LE feletti teljesítményt nyújtó V-motorból álló műszaki csomagban ez a változat sok újítást vezet be, és a legkülönfélébb területeket érinti. A legszembetűnőbbek a küllős kerekek, a 21 colos első felnivel. Változtak azonban a felfüggesztések is, amelyek nagyobb kitéréssel rendelkeznek, és megnövelik a minimális talajmagasságot és a nyereg magasságát, immár 880 mm-re a talajtól. Az egész alváz az esetleges terephasználatra van optimalizálva. A megnövelt tengelytáv, a kormánykerék, a lengőkar hossza és a kormány szélessége mind javítja a kerékpár stabilitását és irányíthatóságát.
A V-Strom 1050DE olyan elektronikus vezérlőegységet alkalmaz, amely számos elektronikus eszközt vezérel a Suzuki Intelligent Ride System rendszeren keresztül, amely a háromtengelyes Bosch inerciális platform által gyűjtött adatokat is felhasználja.
Az alapfelszereltséghez tartozik például a sebességtartó automatika és a „Frenaincepi” – Motion Track Brake System, amely lehetővé teszi az ABS aktiválását akkor is, amikor a kerékpár kanyarodáskor megdől. Ugyanakkor alapfelszereltség a Hill Hold Control System is, amely megakadályozza, hogy a kerékpárok hátraguruljanak a lejtőn történő megállások során, a Slope Dependent Control System és a Load Dependent Control System. Ezek az eszközök automatikusan elosztják a fékezést a két tengely között a lejtésnek és a terhelésnek megfelelően. Aztán egyértelműen ott van az „Aprisereno” (STCS) kipörgésgátló G (Gravel) funkcióval, amely megváltoztatja a terepen történő vezetés beavatkozási logikáját.
A Suzuki V-Strom 1050DE három kéttónusú színben kapható: Luxor Yellow, Rodi Blue és Nairobi Black.

Related Post